Sanottua Markuksesta

Isabella Lövin

Opin tuntemaan Markuksen Maailman Sosiaalifoorumissa, Dakarissa, Senegalissa, missä hän edusti Euroopan Vihreitä Nuoria, mutta myös globaalia liikettä oikeudenmukaisuuden puolesta. Markuksen kaltaiset solidaarista kehitysyhteistyötä tekevät ihmiset rakentavat turvallisempaa maailmaa meille kaikille. Toivon että tuette häntä ja Vihreitä!

Isabella Lövin
Kehitysyhteistyöministeri, Ruotsi


Ville Niinistö

Markus on mies, jolla on kansainvälistä näkemystä ja rohkeaa asennetta maailman muuttamiseen. Se kannattaa ottaa käyttöön suomalaisten hyväksi. Aktivisti, joka ei ole unohtanut juuriaan ja ihmisten arkea, mutta tuntee samalla europarlamentin ja eurooppalaisten vihreiden työn kuin omat taskunsa.

Ville Niinistö
Kansanedustaja, Vihreiden puheenjohtaja


Outi Alanko-Kahiluoto

Pätkä-, silppu- ja muu epävarma työ on vakiintunut osaksi työmarkkinoita. Vihreiden mielestä perustuloa tarvitaan vastaamaan työelämän muutokseen. Markus on jo vuosia tehnyt työtä perustulon puolesta. Perustulon aika on nyt, ja Markus tarvitaan eduskuntaan ajamaan sitä!

Outi Alanko-Kahiluoto
Kansanedustaja, Vihreän eduskuntaryhmän puheenjohtaja


Heidi Hautala

Me Vihreät olemme Euroopan ja turvallisuuden puolue. Markus Drake on molempien asiantuntija, joka osaa ottaa vastaan uutta tietoa ja sopeutua muuttuneeseen tilanteeseen. Suosittelen tutustumaan hänen kirjoituksiinsa!

Heidi Hautala
MEP


Ska Keller

Tarvitsemme vihreän Suomen Euroopassa, ja siihen tarvitsemme Markuksen eduskuntaan. Mutta jos teitä ei haittaa, niin lainaan häntä välillä. Olkaa niin kilttejä ja äänestäkää häntä ja suomen vihreitä, paremman ja turvallisemman huomisen puolesta!

Ska Keller
Euroopan parlamentin Vihreän ryhmän varapuheenjohtaja